top of page
Zwemschool Blije Kinderen - Zwemband
logo-envoz.png
Wij zijn aangesloten bij het ENVOZ

Zwemschool Blije Kinderen is aangesloten bij stichting ENVOZ; erkend door de Nederlandse Vereniging van Zwembadsport en recreatiemedewerkers (NVZ). 

ENVOZ is een erkend opleidings- en exameninstituut waar je internationale zwemdiploma’s kunt behalen. ENVOZ kan worden uitgenodigd bij het diplomazwemmen.

Onze kinderen zijn altijd met heel erg veel plezier naar de zwemlessen gegaan. Ze missen het nog steeds. Als ouder zag ik er soms tegenop om naar de zwemlessen te gaan, maar bij Strandpark De Zeeuwse Kust was het altijd gezellig en kwam ik helemaal bij.

JACQUELINE

Contact

Heb je vragen of wil je informatie over de zwemschool? Neem eerst een kijkje bij veelgestelde vragen » 

Nog steeds niet gevonden wat je zocht? Dan kun je ons het beste bereiken via een e-mail naar: info@blijekinderen.nl

Zwemaccomodatie

Zwemschool Blije Kinderen maakt gebruik van het zwembad van het sfeervolle familie Strandpark De Zeeuwse Kust, gevestigd in Renesse. Het bad is vijftien meter lang, tien meter breed en heeft een temperatuur van 29 graden. 

Tijdens de zwemlessen kun je heerlijk genieten in het grand café DOK en naar je kind kijken. Als je meerdere kinderen hebt, hebben zij de mogelijkheid om in de binnenspeeltuin te spelen of kunnen zij terecht in de kinderbioscoop.

bottom of page