top of page

Zelfverzekerd leren zwemmen, een vaardigheid voor het leven!

Joan Luijendijk - zwemmen met dolfijnen.

Hoi, ik ben Joan

Als klein meisje was ik een echte waterrat. Heel actief, sportief en ondernemend. Ik zat op wedstrijdzwemmen, dansles en karate. Met mijn vriendinnen speelde ik na schooltijd ons eigen schooltje en wilde dan graag de juf zijn ;-)

 

Jaren later werd mijn droom werkelijkheid en stond ik als lerares voor de klas. Ik merkte dat ik veel meer uit de kinderen wilde halen dan alleen maar het leren van lezen, rekenen, knutselen en schrijven. Ik was altijd bezig met het kind zelf. Hoe voelt hij of zij zich? Wat gaat er in het koppie om? Voelt hij of zij zich écht gehoord en gelukkig? Ik kwam erachter dat ik kinderen graag blij wil maken! Mijn zwemschool Blije Kinderen werd geboren.

Zelfontwikkeling

Zelf bleef ik helaas ongewild kinderloos en als alleen geboren tweeling wilde ik mijn verdriet en boosheid een plek geven. Daar ging ik mee aan de slag. Wat waren mijn eigen wensen, dromen en verlangens? Wat heb ik te brengen op deze wereld?

 

Ik volgde coachingsopleidingen en trainingen op het gebied van persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling. Tijdens deze reis heb ik vaak gedacht; waarom heb ik dit nooit geleerd als kind?

Joan-portret_edited.jpg

Ieder kind is uniek

Ik vind dat ieder kind recht heeft op zwemles en plezier. Of je nu weinig zelfvertrouwen hebt, hooggevoelig bent, hoogbegaafd of last van faalangst hebt. Het maakt niet uit. Je bent wie je bent. Vanuit mijn coachingsachtergrond kan ik kinderen goed beleiden in het zwembad waarbij verbinding, veiligheid, vertrouwen en positiviteit de basis zijn. Wat ik graag mee wil geven, is het gevoel dat ieder kind uniek is.

 

Samen met jouw kind(eren) wil ik graag op zoek naar hun talenten en kwaliteiten en daar maximaal gebruik van maken. Denken vanuit mogelijkheden en vertrouwen en kijken naar wat al wel goed gaat. Zo kunnen we met elkaar telkens nieuwe stappen zetten.

Van probleem naar nieuwe vaardigheid

Het coachen van kinderen en jongeren doe ik vanuit mijn hart. Vanuit een positieve intentie, zonder oordeel, met een sterk intuïtief vermogen en bovenal met mijn volledige aandacht. Zodat zij echt gezien en gehoord worden en we gezamenlijk aan de slag kunnen.

Lobi da Basi  Liefde is de Baas

Kwallen.png

Wat mij drijft als ondernemer is liefde, vrijheid, blijheid en gezondheid. 

Liefde, omdat ik vind dat dit antwoord geeft op alle vragen. Wat zou liefde doen?

 

Vrijheid, ik hou van reizen, mensen ontmoeten, andere culturen ontdekken en de vrijheid te ervaren dat ik er mag zijn.

 

Blijheid, ik ben een geboren optimist en zie het leven altijd positief in en dat maakt mij een blij en dankbaar mens. En dat gun ik iedereen!

 

Gezondheid is een groot goed. Als je namelijk ziek bent, heb je maar één wens. Dus wil ik goed voor mezelf en mijn omgeving zorgen.

Ik blijf me altijd ontwikkelen, ook als sociaal ondernemer. Mijn inspiratie haal ik mede uit mijn sparringpartners van nlp-nu.nl

Droedel hart.png

We blijven in beweging en ontwikkeling, net als de website! Daarnaast houden we je graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Blije groet, Joan

bottom of page