top of page

Duik in Vrolijkheid: Ons nieuwe beloningssysteem

Ik hoop dat jullie allemaal even enthousiast zijn als ik, want Blije Kinderen heeft leuk nieuws om te delen dat het zwemplezier naar nieuwe hoogten tilt! Tromgeroffel, alsjeblieft...


Blij meisje na behalen zwemdiploma A

Sprankelende regenboogarmbandjes als beloning

Waarom? Omdat zwemmen niet alleen gaat over slagen, maar ook over groeien, zelfvertrouwen opbouwen en een flinke dosis blijdschap toevoegen aan elke zwemstap. De regenboogarmbandjes zijn geen gewone accessoires; ze zijn kleine schatten vol positiviteit en kracht!


Wat maakt deze bandjes zo speciaal?

Elk bandje heeft een andere kleur met een affirmatie. Affirmaties zijn positieve helpende gedachten die het beste werken als je ze regelmatig voor jezelf herhaalt. Het bandje zelf dient als een visueel anker (zichtbare hulpbron) om net even verder te kunnen, angst te overwinnen, zelfvertrouwen te voelen, enz. Als het specifiek gaat over zwemlessen dan gaat het voornamelijk om veiligheid, vertrouwen, geloof in jezelf en plezier. Natuurlijk hebben de kinderen hier ook heel veel aan in het dagelijkse leven. Deze positieve mantra's zijn als zwembandjes voor de geest, die onze kinderen begeleiden op hun avontuur naar het A-diploma en daarbuiten!


"Alles wat je aandacht geeft, groeit"


Tijdens mijn coach activiteiten en bij het begeleiden van jongvolwassenen tijdens moeilijke fases in hun leven hebben deze krachtbandjes al vaker hun bijzondere waarde bewezen. Het dragen van deze bandjes heeft vele kinderen geholpen om ze in hun eigen kracht te zetten en te houden.Telkens wanneer je kind een nieuwe zwemstap zet, ontvangt hij of zij een nieuw kleurrijk bandje. En geloof me, het zijn niet zomaar armbandjes - het zijn symbolen van doorzettingsvermogen, overwinning en groei. Zo wordt zwemmen niet alleen een vaardigheid, maar ook een reis vol prachtige herinneringen!


Waarom zijn deze armbandjes zo geweldig?

Behalve dat ze er fantastisch uitzien, fungeren deze bandjes als kleine bondgenoten voor de kinderen. Ze herinneren aan de kracht die ze in zich hebben, zelfs als ze even diep moeten ademhalen voordat ze de volgende zwemuitdaging aangaan. We willen dat onze kinderen niet alleen stralende zwemmers worden, maar ook stralende zielen!


Dus, lieve ouders, laat ons samen toewerken naar een zwembad vol kleurrijke armbandjes, stralende gezichtjes en vooral veel waterpret. Hier bij Blije Kinderen is zwemmen niet alleen een les, het is een feest vol glimlachen en zelfvertrouwen!


Liefs, Joan


Comments


bottom of page